Deze website en blog wordt beheerd en is van mij (Steven de Oude). Ik ben eigenaar van alle materialen en alles wat daaronder valt. Inhoud die gepubliceerd is zal altijd gebaseerd zijn op mijn mening die ik had toen ik de inhoud schreef.

De website bevat een aantal affiliatie links. Dit betekent dat als je op de link klikt en iets op de site koopt of mijn kortingscode gebruikt, dat ik een klein deel van de opbrengt KAN ontvangen.

Het is wel erg belangrijk om te weten dat ik alleen bedrijven, producten of diensten aanbeveel in mijn artikelen en pagina’s, als ik ook daadwerkelijk tevreden ben en daarom graag jullie de voordelen wil meegeven. Deze aanbevelingen zullen gebaseerd zijn op eigen ervaringen, ervaringen van klanten die ik er al mee geholpen heb of dat ik het product zelf erg graag zou willen gebruiken.

Onthoud wel, als je iets koopt via mijn (affiliatie)link of kortingscode, dat er geen extra kosten voor jou zijn (waarschijnlijk ben je zelfs goedkoper uit dan dat je het zonder mijn site had bekeken). Naast het voordeel dat jullie kunnen ervaren, betekent het ook dat ik een kleine commissie van jullie aankoop ontvang. Deze inkomsten helpen me om: de website en blogberichten te kunnen onderhouden, te kunnen blijven onderzoeken en zodat ik jullie op de hoogte kan blijven houden over nieuwe ontwikkeling met betrekking tot gezondheid.